
Σπουδαστές Μαγειρικής: Παρασκευή κοτόσουπας και ριζότο
Στα εργαστήρια μαγειρικής της εβδομάδας που πέρασε, οι Εκπαιδευτές – Σεφ των σπουδαστών Μαγειρικής Τέχνης, παρουσίασαν αναλυτικά τη διαδικασία παρασκευής κοτόσουπας και μπρόκολου στον ατμό, εξηγώντας βήμα-βήμα τις σωστές τεχνικές και δίνοντας πολύτιμες συμβουλές για την σωστή ισορροπία των γεύσεων.
Οι σπουδαστές χωρίστηκαν σε τρεις ομάδες και με τη βοήθεια των εκπαιδευτών τους, εφάρμοσαν στην πράξη όσα έμαθαν στη θεωρία. Κάθε ομάδα ανέλαβε την παρασκευή κοτόσουπας και ριζότο λαχανικών με κοτόπουλο.
Μέσα από αυτή τη διαδικασία, οι σπουδαστές εξασκήθηκαν στην ομαδική εργασία, στην οργάνωση της κουζίνας και στην εφαρμογή των σωστών τεχνικών μαγειρέματος.


